Updates not working

  • Resolved
    Posted in: Patricia Support  
  • J3000
    February 29, 2016 at 10:06 am #1225

    Hi Again Aria!

    Our updates dont seem to work. I have entered the api key and username, but nothing happens. We are still on version 1.0 without any notifications coming. I revoked the api and gave a new one, but it didnt do anything.

    Ali
    February 29, 2016 at 11:14 am #1231

    Hi dear,
    Please give me following informations in private reply:

    1. Site URL
    2. WP admin credentials

    BetterStudio, Arya

    J3000
    February 29, 2016 at 6:07 pm #1247

    We also seem to have some problem with video-posts not showing correctly in different places when using Safari.

    But maybe this is fixed after updates? We are still on 1.0 version.

    • This reply was modified 2 years by  J3000.
    J3000
    February 29, 2016 at 6:08 pm #1248
    This reply has been marked as private.
    J3000
    March 9, 2016 at 5:29 pm #1278

    I updated manually. It broke the triangles next to drop down menus and posts. Can you check the site? The site separation icon used is the one you changed for us.

    J3000
    March 9, 2016 at 5:40 pm #1279
    This reply has been marked as private.
    Ali
    May 10, 2016 at 1:34 pm #1351

    Hi dear,
    Please give me following informations:

    1. Site URL
    2. WP admin credentials

    BetterStudio, Arya

    Ali
    May 11, 2016 at 8:42 am #1360

    Hi dear,
    I published a new version with fix for auto update section 😉

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this ticket.

Comments are closed.